Fastighetsutveckling

Vi jobbar med nyutveckling av lager- och logistikfastigheter, > 15.000 kvm. Vi söker främst bolag som behöver nya lokaler för att kunna expandera sin verksamhet eller kanske behöver ersätta flera, mindre och äldre, lokaler med ett nyproducerat logistikcenter för förbättrad effektivitet och lönsamhet. Du vill slippa risken i att finansiera byggnationen, men vill ändå kunna disponera fastigheten som om du ägde den själv.

Här erbjuder vi en lösning där vi uppför och finansierar nya lokaler som är anpassade efter er verksamhet, både idag och på sikt. Vår standardbyggnad är mycket mer än “bara” ett lager, ytorna är multifunktionella med kontor, konferens och personalutrymmen. Om ni arbetar med e-handel behöver ni säkert också en fotostudio. Lagerdelen är utformad enligt ledande branschstandard vad gäller ytor, takhöjd, antal portar mm. Vi nyutvecklar en fastighet utefter era krav och specifikationer, som ni sedan hyr.

Behöver ni inte hela ytan initialt men vill ha expansionsmöjlighet så hittar vi självklart en lösning på det så att ni kan växa in i lokalerna i takt med er egen tillväxt, vilket ger er maximal flexibilitet.

Som hyresgäst

Om era resurser inte är uppbundna i fastigheter så kan ni använda dem i er kärnverksamhet istället. Det finns finansiella fördelar med att undvika den ekonomiska risken i en finansiering, men ni kan fortfarande disponera, drifta och ha kontroll över lokalerna på samma sätt som om ni ägt den själva. Tack vare det nya utrymmet att expandera, och ert stabila hyreskontrakt, så kan ni tryggt planera er verksamhet mer långsiktigt.

 

Qvana Invest AB
Mogölsvägen 4, 555 93 Jönköping