STIGAMO

AD Sverige – Expansion

Norra Stigamovägen, Jönköping

Kontorsyta: 1 000 m2 Lageryta: 21 500 m2 Hyresgäst: AD Sverige

AD Sverige expanderar. Qvana Invest i samarbete med Logicenters uppför en ny byggnad i anslutning till befintligt centrallager. Färdigställd oktober 2020.

STIGAMO

Stigamo Södra – Exploateringsområde

Stigamo Södra

Kontorsyta: 5-10% av totala ytan Lageryta: < 80 000 m2 i en byggnad Hyresgäst: Lager, logistik eller lätt produktion

Etablera ert nya lager tillsammans med Qvana Invest i ett av Sveriges starkaste logistiklägen i bästa skyltläge längs med E4:an. Jönköping/Vaggeryd rankas av branschtidningen Intelligent Logistik som ett av Sveriges starkaste logistiklägen. Här når du 80% av Sveriges befolkning inom 40 mils radie och kan erbjuda dagen efter-leveranser till hela Norden. Tomter tillgängliga för omedelbar exploatering. Med ett anpassat och nyproducerat lager kan ni effektivisera er logistikhantering och sänka kostnaderna samtidigt som ni får trevliga och representativa lokaler. Bli granne med Ikea, Elgiganten, Babyshop, AD Bildelar, DSV m.fl. och jobba med alla de stora logistikaktörerna och lokala servicebolag. Idealt upplägg för snabbväxande bolag som kräver flexibla finansiella lösningar och goda expansionsmöjligheter.

STIGAMO

Babyshop – expansion

Norra Stigamovägen, Jönköping

Kontorsyta: - Lageryta: 22 000 m2 Hyresgäst: Babyshop

Babyshop har nu ytterligare 22 000 kvm att växa in i, vilket ger dem värdefull flexibilitet för framtiden. Markarbetet för tillbyggnaden påbörjades i januari 2018 och trots en mycket kall och lång vinter färdigställdes expansionen enligt ursprunglig tidplan i augusti 2018. Tillträdet i augusti var mycket viktigt som en del i förberedelserna för årets "Black Friday".

STIGAMO

Babyshop

Norra Stigamovägen, Jönköping

Kontorsyta: 1 600m2 Lageryta: 19 000 m2 Hyresgäst: Babyshop

Babyshop bedriver e-handel för barn- och babykläder online. Deras nya logistikfastighet stod klar oktober 2016 och är mycket mer än "bara" ett lager. - Högkvalitativa personalytor med kontor- och konferensutrymmen, fotostudio och gemensamma ytor. Detta har möjliggjort att Babyshop har kunnat flytta ner en stor del av sin verksamhet från Stockholm - bland annat kundtjänst, inköp, copyright och fotostudio - En flexibel expansion då Babyshop initialt tillträdde ca 10.000 kvm och kunde ropa av ytterligare ytor vartefter verksamheten växte. En utbyggnad med ytterligare 22.000 kvm ska stå klar i augusti 2018

STIGAMO

AD Sverige

Norra Stigamovägen, Jönköping

Kontorsyta: 500 m2 Lageryta: 20 000 m2 Hyresgäst: AD Sverige

AD Sverige är ett bolag med 300 auktoriserade bilverkstäder och butiker i Sverige. Qvana har utvecklat ett nytt centrallager till AD Sverige, som flyttar sin logistikverksamhet från Varberg till Jönköping. AD får en betydligt större och modernare logistikfastighet än tidigare, vilket ger dem bra förutsättningar att expandera sin verksamhet.

HEDENSTORP

OnePartnerGroup

Mogölsvägen 4, Jönköping

Kontorsyta: 2 000 m2 Lageryta: 6 000 m2 Hyresgäst: OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en rekryterings- och bemanningsfirma med säte i över 39 orter i Sverige. De hyr ut yrkesarbetare och tjänstemän inom bland annat produktions-, lager-, distributions-, och servicebranschen. Qvana har utvecklat lagerlokaler som hyrs ut till en extern part, samt en kontorsdel som inhyser samtliga centrala funktioner för OnePartnerGroup och systerbolag inom Reachkoncernen.

Qvana Invest AB
Mogölsvägen 4, 555 93 Jönköping